AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Brand communication agent

Ζητείται Brand communication agent – Λευκωσία

Σε έχει κουράσει ένα μονότονο περιβάλλον εργασίας που δεν προσφέρει προοπτικές εξέλιξης;

Μπορείς να ενταχθείς στην ομάδα μας, η οποία αποτελείται από νέα άτομα με όρεξη για οργάνωση, δουλειά και συνεχή κατάκτηση νέων στόχων που δημιουργούν το πιο ευχάριστο περιβάλλον συνεργασίας!

Οι αρμοδιότητες της θέσης που προσφέρουμε είναι η συμμετοχή στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών marketing, υποστήριξη στην πραγματοποίηση των διαφημιστικών προγραμμάτων και προωθητικών ενεργειών, όπως επίσης και η στοχευμένη επέκταση του πελατολογίου.

Αναζητάμε νεαρά άτομα με θέληση για εξέλιξη και επιθυμία για επίτευξη καθημερινών στόχων, που μπορούν να συνεργαστούν με την έμπειρη ομάδα μας  για την άμεση διαφήμιση των πελατών που αντιπροσωπεύουμε στο κοινό. Για τη θέση χρειάζεσαι καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, θετική διάθεση, ικανότητα άμεσης αντίληψης, κριτική σκέψη όπως επίσης ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Η εταιρεία μας, προσφέρει συνεχή και εξειδικευμένη εκπαίδευση από ικανά στελέχη, ανταγωνιστικές αμοιβές και μπόνους, δυνατότητα ανάπτυξης καριέρας και ανέλιξης μέχρι και σε θέσεις management.

Αν πιστεύεις πως διαθέτεις τα παραπάνω προσόντα, τότε περιμένουμε το βιογραφικό σου στο saleschmarketing@gmail.com για να σε γνωρίσουμε και από κοντά!!!

(AD-RES-66)