AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Στέλεχος Ανάπτυξης στον τομέα του Μάρκετινγκ

Ζητείται Στέλεχος Ανάπτυξης στον τομέα του Μάρκετινγκ – Λευκωσία

Είσαι νέος και ψάχνεις να εργοδοτηθείς άμεσα σε ένα ευχάριστο και δυναμικό περιβάλλον που σου παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση αλλά και εξέλιξη στον τομέα του μάρκετινγκ, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας;

Αν ναι, τότε είμαστε αυτό που ψάχνεις!

Με την εμπειρία που μας χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο αλλά και προηγουμένως στο εξωτερικό, εγγυόμαστε την πλήρη εκπαίδευση σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, επικοινωνίας και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, ώστε να αποκτήσεις τα απαραίτητα προσόντα, να ανελιχθείς στον χώρο και να εξελίξεις τις δεξιότητές σου.

Από τον υποψήφιο απαιτούμε να έχει συνέπεια στην εργασία, χαμόγελο, ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα για ανάπτυξη πρωτοβουλιών. Ακόμα αναζητάμε ένα άτομο με όρεξη για δουλειά και για απόκτηση γνώσεων, πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας, επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα. Θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν πτυχίο μάρκετινγκ και παρεμφερών κλάδων.

Ως εταιρεία προσφέρουμε ένα ευχάριστο, νεανικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας, εκπαίδευση με πιστοποιήσεις στον κλάδο του μάρκετινγκ, υψηλό πακέτο απολαβών και επαγγελματικά ταξίδια για συνεχή εξέλιξη.

Αν ενδιαφέρεσαι για την θέση, στείλε άμεσα το βιογραφικό σου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.recruitingcy@gmail.com με κωδικό ΣΕΝ 1.

(AD-RES-64)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA