AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Στελέχωση Τμήματος Πωλήσεων

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ – Λευκωσία

Η εταιρεία μας αναζητά 2 άτομα για στελέχωση του τμήματος πωλήσεων της στη Λευκωσία. Με την πολυετή εμπειρία που μας χαρακτηρίζει στο κομμάτι της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης πελατών, αναζητούμε άτομα με θέληση για προσωπική ανάπτυξη και πάθος για απόκτηση γνώσεων. Αυτό, για να μπορούν να εκπροσωπήσουν την εταιρεία μας και τους πελάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε με τον απαραίτητο επαγγελματισμό στον μέγιστο βαθμό.

Για την θέση χρειάζεται να χαρακτηρίζεσαι από ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών, οργάνωση αλλά και πνεύμα ομαδικότητας ώστε να μπορείς να συνεργάζεσαι για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα η καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας είναι σημαντικό προσόν για εμάς ώστε να πραγματοποιείται η απαραίτητη επικοινωνία με το κοινό. Πτυχίο στο μάρκετινγκ και παρεμφερείς κλάδους θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Σαν εταιρεία προσφέρουμε πλήρη εκπαίδευση και πιστοποιήσεις, επαγγελματικά ταξίδια κατάρτισης, αξιοκρατικό σύστημα απολαβών, δημιουργικό περιβάλλον εργασίας που προσφέρει έμπνευση για την ανάπτυξη ιδεών. Ακόμη, θα δοθεί η ευκαιρία για συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες στον χώρο.

Μπορείτε να στείλετε άμεσα το βιογραφικό σας στο info.recruitingcy@gmail.com με τον κωδικό ΤΜΠ 1.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, τα βιογραφικά θα αξιολογηθούν από το HR τμήμα της εταιρείας μας και θα επικοινωνήσουμε μόνο με τα άτομα που πληρούν τα απαραίτητα προσόντα.

(AD-RES-94)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA