AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Θα είσαι εσύ το επόμενο μέλος της ομάδας μας;

Θα είσαι εσύ το επόμενο μέλος της ομάδας μας; – Λευκωσία

Η ομάδα μας μεγαλώνει συνεχώς και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Αναζητούμε άτομα ενεργητικά και γεμάτα θετικότητα για να μπορέσουν να ακολουθήσουν το έργο μας.

Μπες κι εσύ στην ομάδα μας λοιπόν!

Συγκεκριμένα αναζητούμε νεαρά άτομα όπου καθημερινά θα έχουν άμεση επικοινωνία με το κοινό με σκοπό την προώθηση και την προβολή των πελατών μας. Ακόμα, στις αρμοδιότητες συμπεριλαμβάνονται η σωστή εκπροσώπηση των πελατών μας και η έρευνα της αγοράς σε σχέση με τις ανάγκες, την γνώση και την γνώμη της αγοράς σε σχέση με τους πελάτες μας.

Αν χαρακτηρίζεσαι από μια ευχάριστη και φιλόδοξη προσωπικότητα και έχεις θέληση να μαθαίνεις συνεχώς καινούρια πράγματα. Αν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου σαν μέλος μιας ομάδας ανθρώπων όπου μαζί θα εξελίσσεστε καθημερινά με την δουλειά και παράλληλα θα περνάτε τις ώρες σας διασκεδάζοντας, τότε στείλε το βιογραφικό σου τώρα στο hr.officenic@gmail.com

Η εταιρία μας προσφέρει ένα συνεχές και ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης, ένα δυναμικό και θετικό περιβάλλον και ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών όπου συμπεριλαμβάνει και bonus.

Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε!!

(AD-RES-56)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA