AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητούνται 10 Εργάτες/ Εργάτριες στο Τμήμα Πακεταρίσματος

Engino-Net Limited: Ζητούνται 10 Εργάτες/ Εργάτριες στο Τμήμα Πακεταρίσματος – Λεμεσός

Η εταιρία ENGINO NET LTD με έδρα την Λεμεσό ζητάει άτομα για εργασία στην παραγωγή στο τμήμα πακεταρίσματος για την κάλυψη 10 κενών θέσεων.

Η εταιρία Engino – Net Ltd ζητά να προσλάβει 5 άτομα για την παραγωγή στο τμήμα πακεταρίσματος και των μηχανών για το εργοστάσιο Engino που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά στον Ύψωνα.

Η εργασία είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Απαιτείται εργασία και το Σάββατο όποτε υπάρχει ανάγκη και αμείβεται υπερωριακά.

Τα άτομα εναλλάσσονται σε 2 βάρδιες. Μια εβδομάδα πρωινή βάρδια από 7:00-15:30 και μια εβδομάδα απογευματινή βάρδια από 15:15-23:45. Σε ιδικές περιπτώσεις μπορεί να εργαστούν και στην νυχτερινή βάρδια 23:30-07:15.

Η θέσεις είναι με σύμβαση ορισμένου χρόνου μέχρι την 31/12/2019, η οποία όμως μπορεί να επεκταθεί σε αορίστου χρόνου για τα άτομα που θα κριθούν ως κατάλληλα για μονιμοποίηση.

Προσόντα:

  • Προηγούμενη εμπειρία σε σχετική εργασία θα θεωρηθεί ως προσόν.
  • Απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Καθήκοντα:

  • Τα καθήκοντα θα είναι χειρωνακτικό πακετάρισμα και άλλες βοηθητικές εργασίες.

Αποστείλετε βιογραφικά ή ένα απλό email ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας στο recruiting@enginogroup.com με τίτλο “Εργάτες/τριες Πακεταρίσματος – ANERGOSJOBS.COM” 

 

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA