AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Φθινόπωρο 2019- Customer Service Rep / Sales Rep (χωρίς προηγούμενη εμπειρία)

Φθινόπωρο 2019- Customer Service Rep / Sales Rep (χωρίς προηγούμενη εμπειρία) – Λεμεσός, Λάρνακα και Πάφος

Ο πελάτης μας είναι τώρα εγκατεστημένος στη Κύπρο και γρήγορα γίνεται μία από τις κορυφαίες εταιρείες Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών και Marketing στο τομέα των τηλεπικοινωνιών. Λόγω της τεράστιας αύξησης της ζήτησης πελατών οι ρόλοι εξυπηρέτησης πελατών και οι ευκαιρίες συμβούλων πωλήσεων έχουν γίνει άμεσα διαθέσιμες στην πολυάσχολη εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ στη πόλη της Λεμεσού.

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι το κλειδί για την επιτυχία, γι’αυτό δίνουμε την ευκαιρία σε άτομα που είναι παθιασμένα με τη μάθηση των πωλήσεων και την εξυπηρέτηση των πελατών για να ευδοκιμήσουν σε ένα ομαδικό περιβάλλον.

Ο ρόλος:

Ένας επιτυχημένος υποψήφιος θα συμμετάσχει στην ομάδα πωλήσεων και θα εκπροσωπεί τόσο την εταιρία μας όσο και τους clients σε διάφορες καμπάνιες
Θα λάβει μέρος σε μια καμπάνια στην οποία θα βοηθήσει τους πελάτες με τις απαιτήσεις μάρκετινγκ, προώθησης και πωλήσεων

Οι προοπτικές:

Ευκαιρίες για εξέλιξη της σταδιοδρομίας
Πρόσβαση σε ένα σε ένα coaching environment στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ
Ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε άλλα γραφεία στο εξωτερικό
Συνεργασία σε νεανικό και ενεργητικό περιβάλλον

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία αντιπροσώπου / εξυπηρέτησης πελατών. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας προαιτιμάσει σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής μας!

Εάν θέλετε προοπτικές σταδιοδρομίας, είστε διατεθειμένοι να μάθετε ΤΩΡΑ και να επωφεληθείτε από αυτήν την ευκαιρία είσαι αυτός που ψάχνουμε.

Επισυνάψτε ένα αντίγραφο του βιογραφικού σου σημειώματος και τα στοιχεία επικοινωνίας και η ομάδα διαχείρισης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εάν η αίτηση σας είναι επιτυχής.

Applications: obsdepart@gmail.com