AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Αύγουστος 2019- Leader στην τοπική διαφήμιση

Αύγουστος 2019- Leader στην τοπική διαφήμιση – Λεμεσός, Πάφος και Λάρνακα

Είμαστε η καλύτερη τοπική διαφήμιση στην Λεμεσό. Χτίσε την καριέρα σου με μια εταιρία που είναι ηγέτης στην τοπική διαφήμιση. Ως μέρος της ομάδας μας, θα βοηθήσεις τους πελάτες μας να προσελκύσουν περισσότερα πλεονεκτήματα κάθε χρόνο με τις καλύτερες διαθέσιμες προσφορές.

Δημιούργησε το μέλλον σου παρέχοντας ένα εξαιρετικά σχετικό, χρήσιμο και έξυπνο περιεχόμενο – πότε και τι χρειάζεται  το πελατολόγιο μας – για να δημιουργήσεις τις καλύτερες αποφάσεις για την πλοήγηση στην τοπική κοινότητα της Λεμεσού.

Αυτή η θέση πωλήσεων περιλαμβάνει απεριόριστο πακέτο αμοιβών, ποικιλία μηνιαίων μπόνους και πλήρη οφέλη όσο αφορά ανάπτυξη και προαγωγές.

Ως εκπρόσωπος πωλήσεων, θα προχωρήσεις σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και θα διατηρήσεις τις λιανικές πωλήσεις σε υψηλό επίπεδο.

Εμπειρία και Δεξιότητες:

Είμαστε λίγο επιλεκτικοί … Θέλουμε ένα πρόσωπο πωλήσεων που έχει επικοινωνιακές δεξιότητες, με ευχάριστη – ισχυρή προσωπικότητα με όρεξη για απόκτηση εμπειρίας.

Ανταμοιβές:

Θα έχεις μια ομάδα υποστήριξης του μάρκετινγκ και μια εταιρεία που θα υποστηρίζει πρώτα εσένα και την ανάπτυξη σου.

Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία για έναν πωλητή που αναζητά περισσότερη υποστήριξη από την εταιρεία του ή ίσως εσύ που είσαι πωλητής για μικρό χρονικό διάστημα και ψάχνεις για μια ευκαιρία να προχωρήσεις την καριέρα σου μέσα σε μια ευρωπαϊκών προδιαγραφών εταιρεία.

Επισύναψε τώρα το βιογραφικό σου με κωδικό θέσης JF0123 στο companyrecruit511@gmail.com

(AD-R-79)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA