Monday , 22 July 2019
AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Αμοιβές Βάσει αποτελεσμάτων & Bonus – Διάβασε Γιατί

Αμοιβές Βάσει αποτελεσμάτων & Bonus – Διάβασε Γιατί – Λευκωσία

Έχουμε φτάσει στο σημείο που  οι κατώτατοι μισθοί είναι χαμηλότεροι από το όριο επιβίωσης ενός μέσου

ανθρώπου, που τα είδη πρώτης ανάγκης υπερέχουν σε έξοδα από τον μισθό που λαμβάνει ένα μέσο σπίτι.

Οι πολυτέλειες αλλά και οι απολαύσεις  δεν υπάρχουν στα πλάνα με αποτέλεσμα οι άνθρωποί να εργάζονται περισσότερο από ότι αμείβονται να κα καταναλώνουν περισσότερα από όσα εισπράττουν.

Τι σημαίνει όμως αμείβομαι βάσει αποτελεσμάτων?

Απαντάμε στις ερωτήσεις υποψηφίων:

Αμοιβές βάση απόδοσης σημαίνει ότι η Εταιρεία καθορίζει ένα standard πακέτο αμοιβών ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κάθε πώλησης και ο πωλητής κάθε μια πώληση που κάνει παίρνει το αντίστοιχο ποσό.

Πότε πληρωνόμαστε?

Κάθε μήνα, χωρίς καμία καθυστέρηση , με συνέπεια ο συνεργάτης αμείβεται για όλες τις πωλήσεις συνολικά του μήνα.

Είναι ρίσκο , γιατί εάν δεν κάνω πωλήσει δεν θα πληρωθώ ολόκληρο τον μήνα :

Κάθε Εταιρεία που έχει ως πολιτική αυτή την μέθοδο πώλησης , πληρώνετε και παράγει ανάλογα με την δική σου παραγωγή. Για τις πωλήσεις που θα κάνεις εσύ παίρνεις το μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής και η εταιρεία παίρνει το υπόλοιπο, κατά συνέπεια , αν δεν κάνεις πωλήσεις η Εταιρεία δεν κερδίζει από εσένα και δεν είσαι παραγωγικός/η .  Αυτός είναι και ο λόγος που προσφέρουμε καθημερινή εκπαίδευση και εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες με εξειδικευμένες τεχνικές για να θέτουν στόχους και να κερδίζουν τους στόχους τους κάθε εβδομάδα.  Τι σημαίνει αυτό , η Εταιρεία θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να α) σου μάθει την πώληση β) να σε μάθει να διαχειρίζεσαι τις προκλητικές μέρες και γ)  να σε βοηθήσει να εκπληρώνεις τους στόχος σου .  Δηλαδή η Εταιρεία μαζί με την σωστή συνεργασία της ομάδα σου θα σε βοηθήσει να κερδίζεις χρήματα για να κερδίζει και αυτή. It’s a Win -Win Situation!

Μέχρι πόσα λεφτά μπορώ ν βγάζω τον μήνα?

Το πόσα λεφτά βγάζει ένα άτομο τον μήνα είναι ανάλογα με το πόσες πωλήσεις θα κάνει και είναι απεριόριστο το ποσό.  Μπορείς να βγάλεις όσα χρήματα εσύ θέλεις . Ο μέσος όρος των συνεργατών μας αμείβεται με 1500-2000 ευρώ μηνιαίως.

Η Εταιρεία σας παρέχει Bonus επιπλέον από τα χρήματα που βγάζουμε με τις πωλήσεις

Ναι η Εταιρεία μας προσφέρει επιπλέον bonus εάν οι συνεργάτες περάσουν κάποιο όριο πωλήσεων αριθμητικά , έτσι αυξάνονται και οι μηνιαίες αμοιβές των συνεργατών.

Υπάρχουν Ευκαιρίες ανέλιξης στην Εταιρεία σας?

Φυσικά , η Εταιρεία μας είναι από τις ελάχιστες Εταιρείες που προσφέρουν ευκαιρίες ανέλιξης χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πτυχίο ή προϋπηρεσία , αρκεί να αποδείξουν ότι είναι άριστοι στην δουλειά τους.

Έτσι προάγονται σε 4 ανώτερες βαθμίδες με την τέταρτη να είναι η θέση του γενικού διευθυντή/ ντριας με την ευκαιρία διαχείρισης ξεχωριστού γραφείου και την πλήρες αυτονομία του.

Στην Εταιρεία μας αυτή την στιγμή υπάρχουν 3 διαθέσιμες θέσης για τα γραφεία μας στην Λευκωσία:

Επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας τα στοιχεία σου στο salescydep@gmail.com  Μέχρι τις 30/5/2019

Το HR θα επικοινωνήσει μαζί σου και θα σε καλέσει σε μια πρώτη συνάντηση στα γραφεία μας για να σου λύσουμε όλες σου τις απορείς από κοντά!

Μην παραπονιέσαι για τον κατώτατο μισθό ! Φτιάξε τον δικό σου!

(AD-P-98)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA