Sunday , 16 June 2019
AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Εκδοτικός Οίκος Δίας: Θέσεις Εργασίας

Εκδοτικός Οίκος Δίας: Θέσεις Εργασίας – Λευκωσία

1.  ΤΜΗΜΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Project Manager

Δραστηριοποιούμαστε στα Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτούμενα και Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια, με επιτυχίες σε Έργα που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση Ενηλίκων, την Τεχνολογία και τα Μεγάλα Δεδομένα, την Ενεργό Πολιτότητα και την προστασία των λιγότερο ευνοούμενων ομάδων του πληθυσμού.

Με στόχους την ανάπτυξη νέων προτάσεων και την υλοποίηση των κατακυρωθέντων έργων, αναζητούμε Project Manager για να στελεχώσει το Τμήμα.

Απαιτούμενα προσόντα και εμπειρία  

  • Οι κατάλληλοι υποψήφιοι είναι Απόφοιτοι Πανεπιστημίου με πολύ καλή γνώση της Αγγλικής και της Ελληνικής γλώσσας.
  • Μεταπτυχιακός τίτλος θα εκτιμηθεί ανάλογα.
  • Η Εμπειρία στο αντικείμενο είναι πολύ σημαντική.

Χαρακτηριστικά

Η δουλειά απαιτεί ταχύτητα αντίδρασης, ακρίβεια και αυξημένο βαθμό πρωτοβουλίας. Ως εκ τούτου, οι ιδανικοί υποψήφιοι είναι σε θέση να εργάζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό, συχνά κάτω από πιεστικά χρονοδιαγράμματα, είναι εξαιρετικά οργανωμένοι, με αναλυτική σκέψη και κριτική ικανότητα, συνεργάζονται καλά σαν μέλη ομάδας και μπορούν να διαχειριστούν παραγωγικά το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον.

Απολαβές

Μισθός και φιλοδώρημα απόδοσης ανάλογα με τα προσόντα και την απόδοση.

Αιτήσεις

Όσοι ενδιαφέρεστε, σας παρακαλούμε πολύ εκφράστε και αιτιολογήστε το ενδιαφέρον σας με μια επιστολή η οποία να συνοδεύει το βιογραφικό σας μέχρι τις 8 Απριλίου 2019, στη διεύθυνση vacancies@diaspublishing.com

με τίτλο:”ANERGOSJOBS.COM” 

Λεπτομέρειες για τα Έργα στη διεύθυνση www.diasmedia.com

Σημείωση:
Θα αρχειοθετήσουμε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε μελλοντικό άνοιγμα θέσης που να ανταποκρίνεται στα δικά σας προσόντα. Τα βιογραφικά θα διαγράφονται από το αρχείο μας με την ολοκλήρωση ενός έτους από την ημέρα αποστολής τους.
2.  Graphic designer/Σχεδιασμός – Σελίδωση ΠεριοδικούΟ Εκδοτικός Οίκος Δίας ζητά να προσλάβει άτομο για τη θέση Graphic designer/Σχεδιασμός – Σελίδωση Περιοδικού, για εποχιακή απασχόληση, με έδρα τη Λευκωσία.

Graphic designer / Σελίδωση Περιοδικού

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Άριστη γνώση γραφιστικών προγραμμάτων indesign, photoshop, illustrator.
  • Προηγούμενη εμπειρία στον χώρο των εκδόσεων και των διαφημίσεων.
  • Ο κατάλληλος υποψήφιος θα χαρακτηρίζεται από Δημιουργικότητα, Υπευθυνότητα και Συνέπεια.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Σχεδιασμός και σελίδωση περιοδικού και δημιουργία επικοινωνιακού (έντυπου και ηλεκτρονικού) υλικού.

ΑΠΟΛΑΒΕΣ

Προσφέρεται πολύ καλό πακέτο απολαβών, αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email: vacancies@diaspublishing.com, με τίτλο:”ANERGOSJOBS.COM – Graphic Designer / Σχεδιασμός και σελίδωση περιοδικού» και να απευθύνεται στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, μέχρι τις 17 Απριλίου 2019.

Σημείωση:
Θα αρχειοθετήσουμε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε μελλοντικό άνοιγμα θέσης που να ανταποκρίνεται στα δικά σας προσόντα. Τα βιογραφικά θα διαγράφονται από το αρχείο μας με την ολοκλήρωση ενός έτους από την ημέρα αποστολής τους.