AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητείται Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Ζητείται Υπεύθυνος Επικοινωνίας – Λευκωσία

Αναζητάμε νέο άτομο για τη θέση υπεύθυνος επικοινωνίας στην εταιρεία μας που ασχολείται με το marketing, επικοινωνία και το HR.

Χρειάζεται να είσαι ευχάριστο άτομο, με ηγετικές και ανεπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες ώστε να μπορέσεις να ενταχθείς στο πρώτο στάδιο marketing και επικοινωνίας.

Σου παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης σε όλα τα στάδια του μάρκετινγκ αλλά και την ευκαιρία να ανελιχθείς σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εξελίξεις τον εαυτό σου και να μάθεις από τους καλύτερους στον χώρο των επιχειρήσεων μέσα από το networking που παρέχουμε. Παράλληλα, σου προσφέρουμε ικανοποιητικό σύστημα αμοιβών και bonus.

Οι αρμοδιότητες σου είναι να επικοινωνείς άμεσα το έργο του οργανισμού που εκπροσωπούμε στο κοινό, να έρχεσαι σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα για εύρεση των απαραίτητων λύσεων, να μεγιστοποιείς τις πωλήσεις της εταιρείας και να εκπαιδεύσεις νέα άτομα μετά από δική σου εκπαίδευση.

Αν σου αρέσουν οι προκλήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον τότε στείλε τώρα το βιογραφικό σου στο hr.officenic@gmail.com με κωδικό θέσης ΥΕ3.

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

(AD-R-13/100)

CLICK HERE TO FIND JOBS IN CYPRUS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN NICOSIA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LIMASSOL

CLICK HERE TO FIND JOBS IN LARNACA

CLICK HERE TO FIND JOBS IN PAPHOS

CLICK HERE TO FIND JOBS IN FAMAGUSTA