Monday , 29 May 2017
AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Πέργαμος: Ζητούνται αρκετά άτομα για ένα μήνα

pergamos2-profile

Πέργαμος: Θέσεις εργασίας – Λεμεσός

Η εταιρεία Πέργαμος είναι σε θέση  να προσφέρει για συγκεκριμένη διάρκεια υπό το καθεστώς της μερικής απασχόλησης εργασία σε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων.

Η δουλεία είναι χειρωνακτικής φύσεως και θα ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Η αμοιβή θα είναι σε ωριαία βάση και θα ανέρχεται στα 5€ ανά ώρα.
Συγκεκριμένα η δουλεία είναι η μετακόμιση του υφιστάμενου στοκ εμπορευμάτων από τα δυο καταστήματα που στεγάζονται στην Λινόπετρα και στο Τσίρειο αντίστοιχα στο νέο υπερσύγχρονο κατάστημα της εταιρείας στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 128-130,Κάψαλος στην Λεμεσό. Βασικά όλα τα εμπορεύματα θα πρέπει να κατεβούν από τα ράφια, να χωριστούν ανά είδος και να μπουν σε χαρτοκιβώτια. Το κάθε χαρτοκιβώτιο θα φορτώνεται στα φορτηγά και η αντίστροφη διαδικασία θα ξαναεπαναληφθεί στο νέο κατάστημα. Η εργασία υπολογίζεται να ξεκινήσει τέλος Φεβρουαρίου  και θα διαρκέσει περίπου 1 μήνα.  

 

Εάν είστε άτομο το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί κάτω από συνθήκες πίεσης και χειρονακτικής εργασίας τότε σε χρειαζόμαστε.

 

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται, θα θέλαμε:

  • Επιβεβαίωση συμμετοχής με αποστολή σχετικού email στο careers@pergamos.com.cy
  • Ονοματεπώνυμο, ηλικία και τηλέφωνο επικοινωνίας

 

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν έγκαιρα για τον χρόνο και τον ακριβές τόπο εκτέλεσης της εργασίας. Πολύ πιθανό είναι κάποια από τα άτομα της ομάδας που θα δημιουργηθεί να παραμείνουν στην εταιρία και στην συνέχεια κάτω από το καθεστώς του υπάλληλου μερικής απασχόλησης.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας, παρακαλούμε όπως έχουμε την απάντηση σας το συντομότερο δυνατό.

Επισημαίνουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλεχθήκαν από την εταιρία Πέργαμος δεν διαβιβάζονται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να διερευνηθεί η προοπτική της μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας μας. Κάθε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

LIKE our CYPRUS JOBS page

LIKE our Nicosia JOBS page

LIKE our Limassol JOBS page

LIKE our Larnaca JOBS page

LIKE our Paphos JOBS page

LIKE our Famagusta JOBS page

Please follow and like us: