Sunday , 28 May 2017
AD 3 code
AD 4 code
AD 6 code
AD 7 code
AD 8 code

Ζητούνται άτομα για τηλεφωνική λήψη παραγγελιών

omnitouch cyprus

Omnitouch Cyprus Ltd: Συνεργάτες για Τηλεφωνική Λήψη Παραγγελιών – Λεμεσός

Η εταιρεία Omnitouch Cyprus Ltd με έδρα την Λεμεσό αναζητεί Συνεργάτες για την ομάδα λήψης και καταχώρησης παραγγελιών μέσω τηλεφώνου.

Ευέλικτο ωράριο:

Η συγκεκριμένη μορφή εργασίας αφορά κυρίως την λήψη παραγγελιών για φαγητά take away ή/και delivery και είναι κατάλληλη για άτομα που θέλουν να ενισχύσουν τα εισοδήματα τους. Η αμοιβή γίνεται με βάση την αγορά ωρών ως εργολαβική εργασία.

Η εταιρία λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα και οι ανάγκες για την συγκεκριμένη δραστηριότητα εστιάζονται κυρίως μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00 και 19:00 – 00:00 χωρίς να αποκλείονται οποιεσδήποτε άλλες βάρδιες στο ενδιάμεσο.

Για τους ενδιαφερόμενους προνοείται ελάχιστος αριθμός 15 διαθέσιμων ωρών ανά εβδομάδα οι οποίες κατανέμονται σε 3ώρες, 4ώρες ή 5ώρες βάρδιες εργασίας. Η εταιρεία δεν δεσμεύεται να παραχωρεί ελάχιστο αριθμό ωρών, αφού αυτό βασίζεται στις εκάστοτε ανάγκες.

Ελάχιστα Απαιτούμενα Προσόντα : • Απολυτήριο Λυκείου ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης • Άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας • Εξοικείωση με τη χρήση Η/Υ σε περιβάλλον Windows • Επιθυμητή Γνώση Δακτυλογραφίας

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση order_taking@omnitouch.com.cy

Για να μας γνωρίσετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.omnitouch.com.cy

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

LIKE our CYPRUS JOBS page

LIKE our Nicosia JOBS page

LIKE our Limassol JOBS page

LIKE our Larnaca JOBS page

LIKE our Paphos JOBS page

LIKE our Famagusta JOBS page

Please follow and like us: